Cheque-uitreiking 2018

Op dinsdag 27 november was de officiële cheque-uitreiking van de opbrengst van het Haring Gala aan diverse goede doelen in de regio. Het was een ontzettend geslaagde avond en Stichting Mensen voor Mensen heeft veel mensen blij kunnen maken. Maar liefst €130.000,- werd verdeeld onder verschillende lokale goede doelen. Dit ontzettend hoge bedrag werd mede mogelijk gemaakt door de recordopbrengst van het Haring Gala eerder dit jaar. Tot de gelukkigen behoorden onder andere: Almelounge Swim voor ALS, Stichting BOOT, Stichting BOWIE, Stichting Manna, Leergeld Tubbergen, Stichting Present en De Vriezenhof. Stichting Mensen voor Mensen maakt zich sterk voor mensen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties zijn beland.